Slideshare bij managers populairder dan Twitter [infographic]

SlideShare-Infographic-Cover-Image

Slideshare bij managers populairder dan Twitter [infographic]

De grootste professionele content sharing community is…Slideshare. Met meer dan 70 miljoen bezoekers en ruim 3 miljard ‘slide views’ per maand (1.140 views/seconde) is het platform met recht een social mediagigant. De populaire Powerpoint opslagplaats behoort dan ook tot de top 100 best bezochte websites in de wereld. Vooral bij ondernemers, managers en beslissers is het netwerk erg in trek. Slideshare krijgt uit deze groep zelfs vijf keer meer internetbezoekers dan Youtube, Twitter of Facebook.

In de constante zoektocht van marketeers naar de next big thing is Slideshare zeker opgevallen. Het platform – dat sinds 2012 onderdeel is van Linkedin – heeft ruim 18 miljoen uploads in 40 verschillende categoriën. Vooral voor het vinden van professionele content is het een populaire bestemming geworden.

Slideshare – The Quiet Giant of Content Marketing

Hoewel de cijfers in onderstaande infographic niet actueel zijn, geven ze een goed beeld van de doelgroep. Met name in de B2B is de Powerpoint opslagplaats een goede manier om complexe informatie helder uit te leggen aan potentiële klanten.

(klik om te vergroten)
Infographic-SlideShare-The-Quiet-Giant-of-Content-Marketing-by-SlideShare

Share this post